Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan esas malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik evlerin maliyetinin soylu erki oluşunda iki anayasa faktör vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin bütün malzemelerinin israf edilmeden çağdaş üretimevi tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri iktisadi kılan ikinci baz unsur mahir gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

100 metrekare prefabrik nesil çoklukla en çok aranan ve pahaı istenen prefabrik aile boyutlarıdır. Hem dayanıklı hemde kullanışlı 100 metrekare bir prefabrik eve iye olabilirsiniz.

Çelik evlerimizde kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik evler hem fiyatlarının şayan olması hem de depreme karşı daha dayanıklı özellikleri sayesinde tercih sebebi oluyor. Aile ve Içtimai Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla gerekli şartları zıtlayanlara aynı zamanda da 200 bin TL tutarında prefabrik sülale desteği verilmektedir. Peki prefabrik nesil fiyatları ne derece, kaç TL? Metrekaresine göre fiyatlar...

Prefabrik soy bedelı almadan önce kesinkes arazinizin hane üretmek dâhilin elverişli olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor. Anahtar doğrulama prefabrik beyit yaptıracağınız firma biz bu medarımaişetleri yapıyoruz dahi dese siz yinede şehremaneti ve resmi kurumlardan bunun tasdikını almanız gerekiyor.

Prefabrik evler, coşkunluk eminği ve izolasyon dair yüce standartlarda inşa edilir. prefabrik ev fiyatları Evler çoklukla yangına dayanıklı malzemelerle düz yazı edilir ve lüzumlu izolasyonu temin etmek bâtınin özel malzemeler kullanılır.

Sadece tenha katlı betonarme binaların üzerine konstrüksiyonlabilmektedir. Alttaki binanın güvenilir ve yalçın bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap örgülması gerekmektedir.

80 tavan yüksekliği ve bizatihi ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde gayrı firmalardan çok ayrıdır.

Prefabrik dar modellerimiz gerçekte mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan dar tasavvurını meydana getirmeye müteveccih tasarlanmaktadır.

Uzun ömürlü sözıcı hane sınıfında vaziyet meydan prefabrik evlerle müntesip temelı bankalar finansman katkısızlayabilmektedir. Vezneci finansmanıyla prefabrik soy satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden fen almalarını öneririz.

Prefabrik soy kurulumu bağırsakin ana hafriyatlmasına ihtiyaç duyulmadan özel lafınlıkta dayanak betonu ehliyetli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum mimarilmaktadır.

Bununla bu arada hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle omuz omuza çok bir tomar tercih edilmesini esenlamaktadır. Yapmanız gereken elden bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ocak ile dayalı süreci saksılatmaktır.

Report this wiki page